Itt a tanév során készült fotók láthatók .Az első széria az alapítványi bálról szól . A képek alatt rövid "kommentárt" olvashatsz , 1999.február 13-án a bál alatt készültek. Április végén rengeteg új fotó jön , egyelőre ennyi van:
Ezen a két képen az ide alapítványi bálunkon bemutatót tartó ClapDance tánccsoport tagjai láthatók , akik között iskolánk volt és jelenlegi tanulói is megtalálhatók (sokan középiskolások) .A tánc- csoport vezetője Tauszné Kercza Erika tanító , akit a tanárok linknél megtalálsz ! 

Itt is még a bál elején vagyunk , ebben az évben a táncosok mellett ( akik minden évben színesítik a programot) egy modernkori szín- darabbal is készültek a fiatalok . A betanító tanár Vasas Józsefné volt , akit szintén megtalálsz a tanáraink hivatkozásnál !

Idei bálunk azért volt különleges , mert ebben az évben először ( ké- sőbb ezt is szeretnénk rendszeressé tenni )  jelmezes bált tartot- tunk , a képen az arab sejk Radics József igazgatónk , a  Batman Cseresznyés Géza igazgatóhelyettes , Altmann Géza karbantar- tónk pedig egyik barátját ( aki hölgynek öltözött) táncoltatja a kép közepén...

Ez a kép ugyanaz mint az előbb , csak szünet közben... Altmann Géza " barátnőjének" mellei egyébként ( valódi magyar narancsból voltak) tombolatárgyként keltek el éjfélkor...
 

 Itt pedig már zajlik az " engedd el a hajamat " , tényleg jó hangulat volt a jellemző idei rendezvényünkre ...

Idei bálunkat megtisztelte Francz Rezső országgyűlési képviselőnk is , aki rendszeresen eljön rendezvényeinkre.

fotók:Kiss János