Itt iskolánk 1998/99-es tanévi tanulmányi és sporteredményeit közöljük. Tervezzük a jövőben " akikre büszkék vagyunk " és egy iskolai rekordok link feltételét is a lapra a nyár folyamán ! A tantárgy és sportág linkjére kattintva gyorsabban haladhatsz a szövegben !

TANULMÁNYI VERSENYEK

TORNA

FOCI

KÉZILABDA

ATLÉTIKA
 
 

Torna : Itt már befejeződtek a versenyek , tornász-lányaink szép eredményeket értek el ebben a tanévben is ! Az I. korcsoportosok a megyei versenyen 3. helye-zettek lettek , a csapat összeállítása: Szalai Zsófia , Tatai Ivett , Altmann Adrienn , Kovács Kitti , Fliszár Nikolett , Mádák Zsanett . 

Felső tagozatos lányaink a megyein 2. helyezettek lettek ezzel kivívták a jogot az országos területi elődöntőn való részvételre Dunaújvárosban ! Itt az 5. helyet szerezték meg szoros versenyben tanulóink . A csapat tagjai: Nagy Erika , Nagy Eszter , Pájer Zsanett ,Mihály Dominika , Tót Szabina , Szente Anita . Felkészítő : Pór Gáborné

vissza

Foci: Itt a Diákolimpia küzdelmei kispályás labdarúgás-ban befejeződtek , I. korcsoportos csapatunk a körzeti bajnokságon 1. helyet szerzett a megyein pedig 7.-ek lettünk . A csapat tagjai: Mihály Máté , Orsós Norbert , Tót Dániel , Pap Dávid , Frölich Kornél , Hartmann Norbert Gorjanácz Gyula , Szabó Jácint , Pap Krisztián Még hátravan a Góliát kupa ebben a korcsoportban. A III. korcsoportban a körzeti bajnokságban nem jutottunk tovább 3. helyezettek lettünk. Mindkét csapatnál a fel-készítő tanár: Cseresznyés Géza volt.

Április végén Somogyjádon vettünk részt a "focigálán" I.korcsoportos és III. korcsoportos csapatainkkal . Mindkét csapatunk a középmezőnyben végzett !

Góliát - kupa eredmények : 1999.május:

Darány - Nagyatád 4:1

Darány - Barcs Arany 1:1

Darány - Deák F. 2:0

vissza


Kézilabda: Mindkét felsős kézicsapatunk megnyerte a körzeti döntőket é s a megyei bajnokságon a középmezőnyben végzett . A felkészítő tanár a lányoknál Pór Gáborné a fiúknál Breszkovics József volt ! Gratulálunk !
 
 

Atlétika: Lezajlott a mezei futás tavaszi városkörnyéki bajnoksága , valamint a megyei döntő is. A városi döntőn iskolánk tanulói közül  Fliszár Tamás 1.o. tanuló 2. helyen végzett , Pájer Zsanett 6.a osztályos tanuló szintén ezüstérmes lett .
A megyei versenyen mindketten részt vettek és a középmezőnyben végeztek . Gratulálunk!

A körzeti bajnokságban nagyon szépen szerepeltünk : az I.korcsoportban lány és fiú hárompróba-csapatunk két ezüstérmet szerzett. A II. korcsoportos leány négypróbázóink megnyerték a körzeti bajnokságot , akárcsak a III. korcsoportos fiú ötpróbázóink ! Gratulálunk !

A megyei döntőn Stofa Balázs új darányi csúccsal ( 87,12 méter ! ) a III.korcsoportban 3.helyet szerzett . Csak 82 centiméterrel maradt el az országos meghívást jelentő 88 métertől ! Balázs még csak hetedik osztályos jövőre javíthat ! Gratulálunk ! Felkészítő tanára : Cseresznyés Géza

Tanulmányi versenyek:

Kúsz Sándor 8.a osztályos tanuló a megyei Teleky földrajz versenyen a mezőny második felében végzett .Felkészítő tanára : Cseresznyés Géza volt. Gratulálunk !

Nagy Erika 6.a osztályos tanuló a megyei Hermann Ottó földrajz versenyen 7. helyen végzett ! Felkészítő tanára Pór Gáborné volt ! Gratulálunk!

Varjú Tanás 8.a osztályos tanuló a megyei biológia versenyen a verseny második felében végzett . felkészítő tanára : Pór Gáborné volt . Gratulálunk !

Kúsz Sándor a megyei természetfotó pályázaton II. helyet ért el csodálatos fotóival ! Ha ide kattintasz a fotókat és az oklevelet is megnézheted ! Gratulálunk !

vissza