KKI DARÁNY vendégkönyve 2005.május 28 - 2006.június 14.


homoktövis iskola-bp
E-mail Weblap

Bocs, hogy darabokban írok, de közben megnéztem a filmet. Tényleg érdekes. Én viszont nagyon tudatlan vagyok gólyatanból, segítsetek.
-Hol tartja a gólya a kaját, a csőrében?
- Nem böffenti mindet fel egyszerre? Hagy egy keveset tartalékba?
- Honnan tudta Jumbó, hogy van még egy kis maradék?

June 14 2006 (471) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Nem a csőrében van a kaja egy kicsit lejjebb... Részletekben böffenti fel a , sok nem marad neki ,látod Ludmilla csontsovány , most biztos nem érne el Afrikáig , ha holnap kellene indulni ! Chuck tényleg sokat lóg nem tudom mi van de este ha nézed mindig itthon alszik ! Mindenesetre most nagyon intenzíven fejlődik a pici ( aki nem is pici ) és ez lemeríti a szülőket !Amúgy szerintem nem tudta hogy van Ludmillánál kaja , egyszerűen éhes volt , vagy szomjas ( ez valószínűbb mert nagyon meleg van ott fenn )és ezért hisztizett ! Amúgy van hogy kimondottan vizet ad Jumbonak , remélem azt is meg tudjuk majd mutatni !


homoktövis iskola-bp
E-mail Weblap

Már jó, köszi.
Már két napja meg akarom kérdezni,hol kujtorog Chuck?
Csak nem a darányi kocsmában ücsörög?

June 14 2006 (470) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Tényleg kevesebbet van Chuck a
fészekben de azért besegít ha az összefoglalókon ez nem is látszik ...


homoktövis iskola-bp
E-mail Weblap

Azt hiszem, a tegnapi filmet raktátok fel ma is. A száma is megegyezik.

June 14 2006 (469) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Nem , már kicseréltük a linket , az volt rossz !!! Probizd meg mégegszer !


Linda
E-mail

Hello! Jumbo szebb, mint tegnap volt, és szerintem holnap még a mainál is szebb lesz. Ha valakit érdekel, a www.tierpark-goerlitz.de honlapon is lehet gólyafészket lesni. Ott szerencsésebbek voltak, mert 3 tojásból két kicsi kelt ki és mindkettő él és gyarapszik. Imádják őket a szüleik, érdemes megnézni! Belépés után a gólyás képre katt és a váltás után a kép alatti szöveg első sorában a sor végi Hier szóra kattintva betölti a mozgóképet. Jó leskelődést mindekinek! Kicsi Jumbo csak igy tovább, legyél egészséges és szép! Köszi: Linda

June 14 2006 (468) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen , Jumbo egyre szebb , ezt mi is így látjuk ! Nekünk 5 fiókánk kelt ki , csak sajnos a hideg miatt elpusztultak az esős időben . Mi is szoktuk nézni a német címet ( nekik 18 éve működik ) , van még a lengyeleknek is és Magyarországon van fekete gólyát figyelő kamera is ! Jövőre hasonló szoftvert tervezünk mint a német , reméljük sikerül ! Az idén már nem variáljuk a dolgot , megvárjuk míg Jumbo kirepül !


emor
E-mail

Örülök annak, hogy jól van Jumbó, el lesz kényeztetve!
Egyébként erre mifelénk (Bácska északi részén)is nagyon sok gólyafészekben Egyke maradt meg, nagyon ritka ahol kettő kisgólya feje látszik.

June 13 2006 (466) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen , nálunk is kb. ez a helyzet , sok üres fészek is van ! Jumbo pedig nem baj ha el lesz kényeztetve , majd a szülei nevelik , mi meg csak szeretjük :-)


Linda
E-mail

Sajnos én az esti összefoglalót nem tudom nézni, de ez is valami oltári, hogy naponta lehet látni a fejlődését. Olyan jó lenne megsimogatni a kis drágát! Napközben más madaras honlapokon is bámészkodok.Csoda egy ötlet a bekamerázott fészek. Olyan dolgokat is megtudunk, amit eddig csak az ornitológusoknak volt szerencséjük. Remélem ez hozzájárul, hogy javuljon az emberek állatokhoz való viszonya. Nagy szükség van rá! Köszi: Linda

June 13 2006 (462) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a kedves szavakat !!!


velodrome
Weblap

Szerintem Jumbót mostantól nyugodtan hívhatjuk akár "Jumbo Jet"-nek is

June 12 2006 (461) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Ráhibáztál ! Mi így hívjuk már régóta , az eredeti elnevezés onnan jött , hogy mindegyik fiókánál jóval nagyobb volt !!! Most már tényleg leszállópálya kell neki ...Arra azért nagyon kíváncsi vagyok hogy miként vág neki a repülésnek , mert eléggé félve tekintget ki a fészekből !


Misi
E-mail Weblap

Köszönöm nektek az összefoglalót. A mai napon még egy élménnyel gazdagabb lettem.

June 12 2006 (460) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Nincs mit , lényeg hogy végül sikerült !!!


Misi
E-mail Weblap

Lehet, hogy az Ultraweb megbízhatóbb lenne.

June 12 2006 (459) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Lehet , de összevetve mindent nincs sok gond...Heti 1-szer előadják ezt , de már pl. most is elindult ! Kis türelem ! A nagyobb gond , hogy "felfelé" lassúak vagyunk ,és viszonylag lassan megy fel az anyag :-((


Misi
E-mail Weblap

Kiváncsian várom a mai összefoglalót. Idő20.35)

June 12 2006 (458) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Nem rajtunk múlik , sajna megint nem megy az extra , remélem megjavul és megy fel az anyag... 20:53 Most elindult : 20:56 , még jó fél óra kb.


velodrome
Weblap

Csak ámuldozom minden egyes alkalommal!!! Hihetetlen,hogy 1 nap alatt is szemmel látható a növekedése!!!

June 11 2006 (456) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen , ha kihagysz 2 napot akkor nem ismered fel Jumbot :-))


homoktövis iskola-bp
E-mail Weblap

Pontosan mikor születtek meg a fiókák?

June 10 2006 (454) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Május 21-én tettük fel a kamerát és úgy számolgatjuk , hogy akkor lehettek kb. 3-5 naposak !


velodrome
Weblap

Elferdült a kamera,vagy én ittam egy picit több sört a kelleténél? /Jumbó óriási/

June 10 2006 (453) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Nem tudjuk mitől , lehet hogy megkoccolták a gólyák vagy valami nekirepült ...Mindenesetre látni tőle a lényeget , amíg ilyen nem bántjuk . Jumbo már nem fióka , hanem kis gólya :-))


Farkas Attila
E-mail

Bár szinte mindennap néztem a képeket és az információkat,most írok először.Nagyon örülök,hogy végre valaki(k) ilyen csodálatos dolgot,mint a madarak fejlődése mindenki számára elérhetővé tett.Köszönöm ezt a nem mindennapi élményt mindenkinek,aki megvalósította.További sok sikert. Attila

June 7 2006 (445) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a szép szavakat , az ilyen bejegyzések miatt is megéri csinálni !!!


Misi
E-mail Weblap

Az utóbbi napok viszontagságai után ismét írásra szántam el magam. Ez jó jel, mert nagyon szomorú voltam a történtek miatt. Sajnáltam a gólyafiókákat, sajnáltalak benneteket, mert úgy látszott semmisem kedvezett. A mai napon több alkalommal volt lehtőségem megnézni az élő képet és bizton állítom, Jumbó ki fog repülni a fészekből, kár hogy csak Ő az egyetlen ilyen fióka.( azért az elmúlt napokban is figyeltem és megnéztem a videókat)Továbbra is izgulok veletek és remélem most már minden jóre fordul.

June 6 2006 (441) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük , reméljük így lesz !


homoktövis iskola-bp
E-mail Weblap

Köszönöm, szívemből jön.
Most sikerült letölteni a filmet. Este biztos túl sokan támadtunk egyszerre a honlapotokra

June 6 2006 (437) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
OK !


homoktövis iskola-bp
E-mail Weblap

Hétfő éjjel 23,40. A filmeket nem tudtam letölteni. Talán a szerverrel van valami gond. Nem baj, majd holnap. Elég, ha tudjuk, jól van a gyerek.

June 5 2006 (433) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Van néha ilyen , nem tudjuk miért....Ma nagyon sokan töltöttek már le , de vannak ilyen leállások az extra szerverén ez nem a mi hibánk ! Remélem le tudjátok minél előbb tölteni az anyagot ! Jumbo már nagyon nagy ! Amúgy nagyon jó a honlapotokon a beszámoló , köszönjük ! Most néztem ( 0:12 kedd ) már működik !!!


velodrome
Weblap

Jól be van borulva A fészek is elég csapzottnak néz ki.De Jumbó megint nőtt tegnap óta.Komolyan...

June 5 2006 (431) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen nagyon borult az idő ez a legroszabb amíg be nem kapcsol az infra ! Lesz ma este is összefoglaló ! Jumbo már szinte óriás !!! Ma még ráadásul volt itt egy hosszú áramszünet is , úgyhogy a "hibaüzenet" sem ment ...Nem baj a lényeg , hogy van egy gólyánk , aki úgy tűnik egészséges !!!


snauzi
E-mail

Friss jelentés - vizuális megfigyelés alapján - a Jumbó-féle gólyafészek objektumról:
- tisztelettel jelentem, hogy ma 2006.06.05 én 8 óra 19 perckor a megfigyelt objektumból egy Ciconia ciconia tipusú, fióka osztályú egyed mozgását figyeltem meg, amint a hárommázsás fészekból periszkópos megfigyeléssel szemügyre vételezte a környező légteret.A fészekre egy magasabb beosztású felnőtt egyed felügyelt.A fióka továbbra is orrnehéznek, s ugyanakkor jó testi kondícióban lévőnek tűnik.Puszit küld minden megfigyelő gyereknek, néninek és bácsinak.

June 5 2006 (428) Admin


velodrome
Weblap

Megint mind hárman a fészekben vannak Jumbó úgylátszik jól van. Ez a rossz idő tényleg elég nagy megpróbáltatás lehet szegénynek.De ki fogja bírni,mert ki kell bírnia!! Kemény Magyar gólya,nem lesz gond...

June 3 2006 (419) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen éppen most csinálom az esti összefoglalót , és sikerült felvenni ahogy üdvözlik egymást...Jumbo sztem jól van , bár kicsit "orrnehéz" de reméljük ez nem a betegség , hanem a gyors növekedés miatt van !!!


velodrome
Weblap

16:38
Jól látom,hogy mindkét szülő a fészekben van? Jumbó hogy van?

June 2 2006 (410) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen egy rövid pillanatra mindkettő itt volt , de Jumbo egész nap nem volt látható , reméljük jó helye van Ludmilla alatt! Ma egész nap nagyon esett és nagyon hideg volt ! Aggódunk Jumbóért ,nagyon rosszak a körülmények !Ha most nézed az "élő" képet (19:22) látható Jumbo !!! Fázik , de jól van !


velodrome
Weblap

Nagyon szomorú vagyok Bocsánat,valószinüleg nem jól láttam az előbb(sajnos).Jumbónak szívből kívánom,hogy egyszer jusson el Afrikába...

June 1 2006 (405) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Hidd el mi is láttunk két gólyát ma délután a nagy igyezetünkben , de sajna a valóság más...Reméljük Jumbo-val már nem lesz gond...


Dr. Szücs Ervin
E-mail Weblap

Küldtem egy e-mailt a darany@axelero.hu
címre, de nem találta a postás. A szöveg: Gratulálok a gólyafészkükhöz, azt megóvó magatartásukhoz, no meg a WEB kamerához. További sikeres pedagógiai munkát!


June 1 2006 (403) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a kedves szavakat !!!!


velodrome
Weblap

Most 18:05 van,és én két fiókát látok a fészekben.Őszintén remélem,hogy két hónap mulva is ennyien lesznek...

June 1 2006 (401) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Sajnos mi csak egyet látunk , bár csak igazad lenne !!!!!


homoktövis iskola-bp
E-mail Weblap

Akárhogy nézem a 3. filmet, csak Jumbót látom. Jó lenne, ha tévednék.

June 1 2006 (400) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Sajnos csak Jumbo van , főleg ha a mai kettő filmet megnézed akkor egyértelmű ! A tegnapi filmeken még kivehető Kacor , de már nagyin gyenge volt...


Loboncos

Sziasztok! Először is, csak gratulálni tudok ehhez a vállalkozáshoz. A kézi kamerás felvételhez volna hozzáfűznivalóm. A közeli felvételeknél gyakran kattintva a pause gombra tünt fel, hogy akkor nem egy, hanem két fióka volt a fészek szélére kirakva. (Egymáson)Vagy csak nekem tűnik úgy?

May 31 2006 (395) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Látod erre nem is gondoltunk ! Lehet , hogy igazad van ! Ugyanis a fészek alatt nincs kidobott gólya , és tegnap délelőtt még négyen melengették egymást !
Köszi az észrevételt !


Misi
E-mail Weblap

Gratulálok a kitartó munkátokhoz. A videókat megnézve nem találok szavakat, szomorú vagyok.
Nem csak ÁZSIÁ-ban van katasztrófa.
Nekem 8 fecske fészkem van a házkörül és az elmult évben az első költésű fiókák az időjárás miatt el pusztultak, pedig az Ő fejük felett tető is volt, akkor most nem csodálkozom, hogy ilyen ítélet időben a gólyák tető nélkül nem bírták az időjárás viszontagságait.

May 31 2006 (394) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszi ! Reméljük lesz azért kirepülő gólyánk , Jumbo erősnek tűnik !!!


Misi
E-mail Weblap

Jól látom a mostani álló képen, hogy Ludmilla ül a kicsiken és a Papa áll a fészek szélén?

May 31 2006 (393) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen ! Amúgy fenn van az anyag !


Misi
E-mail Weblap

Kiváncsian várom a videót, délután néztem a képet valóban jobb minőségű, de sajnos már akkor szomorú voltam.

May 31 2006 (391) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen , és az nagyon aggasztó , hogy a maradék kettőből Kacor nagyon elesett , ugyanúgy nem evett semmit mint tegnap Nyilas Misi...Mikor feltettük a kamerát azt hittük , hogy ő sem él...Csak nagyon sok idő múlva ( kb. 20 perc) mozdult
meg !


Misi
E-mail Weblap

Megy a szerver én tudtam pingelni.

May 31 2006 (390) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen , már az anyag is megy fel , kb. fél óra és fenn lesz !!! Mit szólsz Misi ? Sajnos igazad lett !!! Amúgy ennek a kamerának az infrája sokkal jobb mint az előzőé volt !

homoktövis iskol-bp
E-mail Weblap

Én már gólyafüggő lettem!!! Már reggeltől várom a 7 órát, hogy megnézhessem az összefoglalót. Nagyon aggódok Misikéért.
A legnagyobbat Kacornak neveztük el. Mit szóltok hozzá? Olyan büszkén riszálja a kis farktollacskáját.

May 30 2006 (379) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Mi a legnagyobbat elneveztük már Jumbo - nak a mérete miatt ! Nagyon jó név a Kacor , igazából a két középsőnek nem tudtunk nevet adni ( ezek még kiadók ) mert nagyon egyformák , és nem tudtuk megkülönböztetni őket... Reméljük megjavul a kamera hamar és nem maradsz összefoglaló nélkül ! Köszi a látogatást


Misi
E-mail Weblap

Megnézve az összefoglalót én aggódom "Nyilas Misi" miatt, ha jól mértem fel a helyzetet Ő volt az előtérben és nagyon gyengének tünt. A többiek felzabálták előle a kaját is.
Nyugtass meg ha nem így van.

May 30 2006 (378) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Jól látod , mi is aggódunk , szinte nem is evett és elég gyenge sajnos. Amúgy kaja sem sok van mostanában , reméljük mielőbb kijavul az idő és összeszedi magát !


emor
E-mail

Köszönöm(köszönjük)a képeket a gólyafészekről!
Üdv a vajdasági Kanizsáról

May 30 2006 (376) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük ! Látogassatok vissza sűrűn , reméljük gyorsan sikerül kijavítani a hibát !!!


Misi
E-mail Weblap

Sikerül-e videót feltenni?
Délelőtt ránéztem Ludmillára de nagyon csapzottan védte a kicsiket a zuhogó esőben.

May 30 2006 (375) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen lesz VIDEO kb 15 perc ( 20:15) sajnos a kamrával gond van , de azonnali cserét igértek így nem lesz nagy kiesés...Délelőtt még jó volt a kamera , nehéz volt felvételt csinálni , mert 3 napja csak ül a kicsiken , védi őket. Azért sikerült elkapni egy etetést !


Rajmond BP. 13 ker.

nagyon király ez a gólyás dolog!! gratulálok az iskolának

May 29 2006 (365) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük !!!


Misi
E-mail Weblap

Elindult a szerver!!!

May 28 2006 (361) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
OK ! Most már megy !!!!


Misi
E-mail Weblap

Az extra nem érhető el a "cserko59.extra.hu címen.

May 28 2006 (360) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Tudom , azért mondom ,hogy valami gond lehet , mert be sem tudok ftp-ni !!! Lehet , hogy vihar , vagy valami más gond...Az extra web-es felülete megy...


Misi
E-mail Weblap

Hibaüzenetet küld a szerver a videó letöltésre kattintva. Mi lehet az oka?

May 28 2006 (359) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Megnézem egy pillanat.... Lehet hogy sokan vagyunk benn , mert 19:00 körül ment a szerver...
Nekem sem megy nem tudom mi van !
ez nem a mi hibánk , kicsit kell várni....


puki-popó

jaj nagyon aranysak a gólyákok

May 28 2006 (357) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
:-)


Varga István
E-mail

Radicsku! Láttalak a TV-ben a gólyáiddal.(Kalocsa, Szeged)
Üdvöfe

May 28 2006 (355) Admin


velodrome
Weblap

Óriásit nőttek a fiókák! Hihetetlen,hogy napról-napra szemmel láthatóan mennyit fejlődnek.Talán a legkisebb sincs már annyira lemaradva a többiektől.Itt nálun jelenleg szakad az eső.Nálatok pedig 100 ágra süt a nap.. Ezt is érdekes látni.

May 28 2006 (354) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Mi is így látjuk...De ahhoz , hogy ki tudjanak repülni július közepén , bele kell húzni ! Talán Nyilas Misi is megmarad...


homoktövis iskol-bp
E-mail Weblap

A tojásokról, illetve a költésről nincsenek képek vagy filmrészlet?

May 28 2006 (352) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
A kamerát május 21-én szereltük fel , és 22-e óta vannak kinn összefoglalók.Ekkor már kikeltek a kicsik , úgyhogy arról sajnos nincsenek anyagok , talán majd jövőre...


Misi
E-mail Weblap

Köszi a választ. Én is kitettem a linket a honlapomra, remélem sikerül népszerűsíteni e nagyszerű vállalkozást.

May 27 2006 (348) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük !!! A hétfői Blikk.c újságban is lesz egy egész nagy riport , valamint ígérték , hogy hetente beszámolnak a gólyákról...


Misi
E-mail Weblap

Csodálatos a mai összefoglaló is. Köszönöm, hogy láthatok ilyen élményeket. Tervezitek-e , hogy cd vagy dvd készül a "Gőlya show" végén?

May 27 2006 (346) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen , azt tervezzük , hogy amikor kirepültek a fészekből , utána csinálunk egy "nézhető" 1-1,5 órás verziót ! Valószínű dvd lesz , már csak a méret miatt is. Köszönjük a szép szavakat !


velodrome
Weblap

Továbbra is figyelemmel kisérem,naponta az eseményeket.Több ismerősömnek is ajánlottalak titeket.Csak én tudok kb.15 embert aki naponta többször is jön gólyanézőbe További jó munkát!

May 27 2006 (344) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a gólyák nevében is , emlékszem Te voltál az aki a jégkorongos lapodra kitetted a linkünket ! Köszi , és gyere minden nap !!!


Misi
E-mail Weblap

Nagyon várom a mai összefoglalót. Mokor lehet elérni?

May 27 2006 (342) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
még kb. 15 perc ( most 19:55 van ) Picit nagyobb méretű ,de pár perc és fenn van !!!


MoCsi
E-mail

Sziaztok!
Szeretnék gratulálni, ahhoz amit csináltok. Nekem nagyon tetszik. Nálunk is (Pápa-Türr gimn.) szinte naponta hallhato a "gólyáitok" sorsa.
Remélem minél több gólya fog augusztusban utra kelni!


May 27 2006 (335) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük ! Már ezért megérte ! Mi is abban reménykedünk , hogy minél többet fel fognak nevelni !!!


Zoli

Gratulálok!

May 27 2006 (334) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszi !


Sipőcz Pál
E-mail

Csodálatos ötlet!
Gatulálok!


May 26 2006 (307) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük !!!


tomy

hát én is remélem hogy nem ugy végzi mint a másik !!!!!!!


May 26 2006 (306) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Reménykedjünk ...homoktövis iskola-bp
E-mail Weblap

Kedves Kollégák, Gyerekek!
Szenzációs, amit csináltok! (a gólyákkal és a képeket nézegetve anélkül is)
Gratulálunk!!!!
Rákapcsolódtunk a honlapotokra (utólagos engedelmet kérve, és naponta tudósítunk az eseményekről. Izgatottan várjuk a fejleményeket.

May 26 2006 (305) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük , gyertek vissza gyakran mindig van "esemény" !!!!


Csaba, Pécs

Láttam egy gólyákról szóló természetfilmet (talán a National Geographicon, vagy a Spektrumon??) múltkor, és meglepett, miszerint az "idei" gólyák Afrikába repülve, ott töltenek 2-3 évet, és csak azután jönnek haza költeni... Korábban úgy gondoltam, hogy ezek is visszajönnek a következő tavasszal... Egyébként nagyon érdekes film volt, végigkövette a sok viszontagsággal teli vándorlásukat...

May 26 2006 (304) Admin


Majer Andrea
E-mail

A rádióban hallottam rólatok és ez felkeltette az érdeklődésemet és lassanként megismertem az iskolát is. A kép jó és nem csak a gólyákról. Köszi, hogy ilyenek vagytok. Nekünk is van gólya fészkünk a házunktól nem messze és tavaly nem tért haza a gólya pár, de az idén új lakók vannak és ennek nagyon örültünk. Üdv és a gyerekeknek kitartás még két hét és VAKÁCIÓ!

May 26 2006 (303) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük , gyere vissza sűrűn !


Tomy

egyépként jók a videok !!!!!!!!

May 25 2006 (302) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszi ! :-))


Tomy

én most nem akarok rosz indulatu lenni de szerinetem az a picike is ugy jár majd mint a másik mer a másik 3 sokal nagyobb mint ö de nem tom csak az ojan kis picike és ügyetlen

May 25 2006 (301) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Tomy , remélem nem lesz igazad...Mi is tudjuk hogy négy nem tud kirepülni , de reménykedünk , hogy valami humánusabb dolog lesz...Pl. kiesik a fészekből és a gyerekek felnevelik :-))


Misi
E-mail Weblap

Sziasztok !
Remélen nézik azok az "illetékes ET-ak" akik majd az állami támogatás megvonásáról döntenek, és arra az álláspontra helyezkednek, hogy nagy butaság lenne megvonni, mert akkor az egész világot egy élménytől vonták volna meg. Nem tudom ornitológusoknak volt a már ilyen megfigyelése?
További sok sikert a munkátokhoz.

May 25 2006 (300) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük !


Miklós balázs

nagyon zsír

May 25 2006 (299) Admin


ventusz
E-mail

Nagyon "állat" a valóságshow, jó hogy egszükbe jutott egy ilyen ötlet.

May 25 2006 (298) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük ! :-)


snauzi
E-mail

Ismerjük meg egy kicsit naponta figyelt hőseinket:
A Fehér gólya (Ciconia ciconia), angolul: European white stork. Hazánkban fokozottan védett!
Testtömege 2,3-4,4 kg, testhossza 100-115 cm Tápláléka: gerinctelenek, kisebb gerincesek
A tojó 1-6 tojást rak, melyekből a fiókák 30-34 nap után kelnek ki.
A fehér gólya egyik legjelentősebb európai állománya Magyarországon él. Leginkább a nedves réteket, mocsarakat, kisebb folyókat és tavakat kedveli. A fű között sétálva vagy a sekély vízben gázolva vadászik kisebb emlősökre, madarakra, hidegvérűekre és gerinctelenekre. Költöző madár, már augusztusban gyülekeznek, a hónap végén már meg is kezdik hosszú vándorútjukat.
A kelet-európaiak Boszporuszokon keresztül haladva érik el telelőhelyüket. Azon egyedek, amelyek Dél-Afrikában töltik a telet, 13.000 km-t is megtesznek. Hazánkba márciusban érkeznek vissza. Európában jelentősen csökkent az állományuk.
Nagy-Britanniában az utolsó gólyafészket 1416-ban látták, idén azonban történelmi eseménynek lehettek szemtanúi azok a lelkes angol madárfigyelők, akik a Nyugat-Yorkshire-ben fészket építő gólyákról adtak hírt. Belgiumból száz éve tűnt el az utolsó gólya, természetes körülmények kötött 2001-ben költött újra egy gólyapár Flandriában. Hollandiában 1910-ben körülbelül 500 pár fehér gólyát számláltak, 1985-ben azonban majdnem kihalt, már csak 1�5 pár költött náluk. 1999-re sikerült ezt a számot feltornászni 380-ra, főképp a visszatelepítési programnak köszönhetően. Dániában a 19. század közepén még gyakori madárnak számított a fehér gólya, korabeli állományukat nyolc-tízezer párra becsülik, 1996-ban pedig mindössze hat pár maradt belőlük. Svédországban 1955-re kihalt a fehér gólya. 1989-től azonban nagy mértékű vissza-telepítési programba fogtak, valamint ezzel párhuzamosan a vizes élőhelyek helyreállításába. A nagyszabású programnak és a hatalmas erőfeszítéseknek köszönhetően körülbelül 11 pár fehér gólya fészkelt náluk. Franciaországban 1974-ben a faj szinte kihalt, összesen már csak kilenc pár költött ekkor az országban. A természetben csak a nyolcvanas évek közepétől kezdtek el újra fészkelni a gólyák. 1994-ben körülbelül 300 pár fehér gólyát számláltak, de a gólya továbbra is ritka madár Franciaországban. Olaszországban 1984-re kihaltak a gólyák, visszatelepítési programoknak köszönhetően 1994-re az országban 29 pár gólya fészkelt. Magyarországon a gólyaállomány jelenleg 4800 -5000 pár az 1940-es évek állományának negyede. A legnagyobb gólyaállomány Lengyelországban van kb. 41000 pár. A lichtensteini Ciconia Alapítvány támogatásával transznacionális gólyaprogram indult, amelynek része a magyarországi Dél-dunántúli Gólyprogram is, amelyben iskolánk is részt vesz.May 25 2006 (297) Admin


Kri
E-mail

Szervusztok!
Először is köszönet a lányaim nevében is az Iskolának, Pedagógusoknak, akik lehetővé tették, hogy ebben a látványban lehessen részünk.
Sajnos igen..olykor a természetes törvények durvának hatnak a kisebb gyerekeknek.
Mert ugye a "Gólya" egy "fogalom" a kicsik körében.
Viki lányom amikor látta - természetesen mellette voltam - hogyan szelektál a "szülő" az volt az első kérdése..Anyu, akkor Ő nem is szereti a picinyeit?
Persze elmagyaráztam nagylányommal együtt számára mi is zajlik ilyenkor a gólyacsaládban.
Azt hiszem kb kettő fiókát hagy meg ugye?
Legalábbis a dunabogdányi gólyacsalád tavaly kettő fiókát hagyott életben.
MInden jót kivánok Nektek.
T.


May 25 2006 (295) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a méltató szavakat , igazán öröm hogy örömet tudunk okozni sok gyereknek ! Általában kettő három szokott kirepülni a fészekből , mi is aggódva figyeljük minden nap , hogy mi lesz a legkisebb negyedikkel ... Persze ha "kiesne" a fészekből nagyon sokan felnevelnék , de várjuk meg mi történik .... Gyertek vissza sűrűn, mégegyszer köszönjük a látogatást !


roly
E-mail

Nagyon jó ötlet volt ez a webcam. Minden este megnézzük a gyerekekkel. Szerintem egy kicsit feljebb kellene állítani a kamerát (ha lehet) és akkor az anyuka is jobban látszódna, meg lassan a kicsik is kinőnek a képből. Roly

May 25 2006 (293) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a kedves szavakat , mi is gondolkodtunk a kamera feljebb állításán , valószínű hétvégén meg is tesszük , csak félünk , hogy megzavarjuk a gólyákat...Mikor feltettetük a kamerát maqjd két és fél órán át nem jöttek vissza , nem mertek leszállni...


Tomy

köszi a segitcséget !!

May 24 2006 (289) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Nincs mit :-)


Tomy

ja fogom csak én a képre katintotam

May 24 2006 (288) Admin


Brigi
E-mail

Sajna én sem látok semmit,de az etetést letöltöttem és az jó.Mikor lesz újabb letölthető anyag?

May 24 2006 (286) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Minden nap este teszünk ki kb. 5 percnyi anyagot !


Tomy

Firefox-ot használok azon F5 a frisités de van mikor kb 5-6 percig ugyan az a kép jön be !
csak nem tom mé vagy lehet hogy csak ugyan ugy vannak azér köszi a segitcséget ! már töltöm a Videot !

May 24 2006 (285) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Nekem is fenn van a Firefox , most probiztam figyelj : jobb gomb a képre : ez a keret frissítése ! Van ilyen opció ! F5 is jó erre de annak kell 5 perc ha úgy van beállítva a böngésződ , hogy elfelejtse a cache-t !!!


Tomy

mé nem frisül a kép ?


May 24 2006 (284) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Ha Exporert - használsz jobb gomb "frissítés " , ha Mozillát pl. akkor keret frissítése ...Működik most próbáltam ( 15:22)


Tomy
E-mail

a tegnapi etetés mé nem volt kitéve ?


May 24 2006 (283) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Tegnap etetés helyett , mást adtunk...De a mai már kinn van nagyon aranyos - kígyót próbáltak enni ! Töltsd le !


snauzi
E-mail

Egy kis etológia, hogy megérthessük a látható- valójában igen durvának tűnő eseményeket.
Az élőlények sokkal több utódot hoznak létre, mint amennyi a saját pótlásukhoz szükséges lenne. Ennek természetes következménye, hogy az utódok egy része elpusztul a ,,létért való küzdelemben". Ez lényegében egy evolúciós folyamat amely során az előnyös tulaj-donságok elterjednek a populációban. Ez a folyamat a természetes szelekció, ami nem más, mint hogy az egyedek feláldozzák saját reproduktív sikereségüket fajuk általános hasznáért. Konrad Lorenz szerint az állatok agressziója azért fejlődött ki, hogy lehetővé tegye a faj, mint egész számára, hogy a legjobb egyedeket szelektálja ki reprodukcióra, és lehetővé tegye ezen egyedek tulajdonságainak átöröklődését, így megóvja a fajt a kipusztulástól. A maga naturális kegyetlenségében ennek lehettünk tanúi ebben a gólyafészekben is, a gólyamama beáldozta leggyengébb utódját az életképesebb ivadékok sikeres túlélése érdekében.

May 24 2006 (282) Admin


Anci

Vannak olyan dolgok amit minden nap megteszek az interneten: e-mail megnézés, kedvenc oldalak látogatása stb... hét vége óta eggyel bővült a kedvencek száma
Kösz a figyelmeztetést a második videóval kapcsolatban ! Nem akarok nagyon butát kérdezni de a picike nem azért halt meg,mert......, hanem természetes szelekció volt? Ő volt a legkisebb és legéletképtelenebb ugy-e?

May 23 2006 (280) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen , sokkal kisebb volt mint a többi , sajna azért halt meg amire gondolsz ...És nem minden gyerek dolgozza fel a látványt könnyen , valahol ez is természetes szelekció ! Öt gólya nem tud kirepülni , még négy sem valószínű :-((
Köszönjük a szép szavakat !


dzs
E-mail

Fantasztikus ötlet ez a közvetítés. Köszönet mindenkinek, akik gondolom a szabadidejüket áldozzák fel. Igazi pedagógusok.

May 23 2006 (278) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a kedves szavakat !


Tomy

nem volt kinn a 16 os karika

May 23 2006 (277) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
:-))


Tomy

júj !
az anya megete a kicsit ?

May 23 2006 (276) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen sajnos , azért írtam, hogy kicsiknek nem igazán ajánlott...


Tomy
E-mail

ezt tök jó 1 nap alat több mit kétszeresére nöt a nézetség biztos azé me leaták a Tv-be én is azé tutam meg

May 23 2006 (275) Admin


Kati
E-mail

A letölthető etetés nagyon jó.Kár hogy az éő képet nem látjuk.

May 23 2006 (273) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Frissítsétek a böngészőt !!!


Kati
E-mail

Nálunk még mindig nem látni semmit csak egy pacát.


May 23 2006 (272) Admin


crosweez

Valóban remek ötlet.
Viszont lehetne csinálni egy napi összefoglalót írásban is.
Pl.: 12.20-kor ebédeltek a fiókák, stb. Mindez azért lenne célszerű, mert így tudhatnánk, hogy mikor érdemes igazán megnézni őket.

May 23 2006 (269) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Biztos jó lenne , de erre nem látom , hogy hogy lenne időnk...Amúgy szerintem 12-14.00 között a legaktívabbak és a legjobb a kép mínősége. Meg biztos lesznek még esős napok is stb... Köszi a bejegyzést !


velodrome
Weblap

Gratula a munkátokhoz! Kitartás! Nem kell félni,a kezdeti nehézségek után beindul ez a dolog!Sokkal inkább nézem ezeket az állatokat,mint az írástudatlan suttyókat a valóságshowkban...Sokan azt hiszem rengeteget tanulhatnának ezektől a madaraktól..

May 22 2006 (268) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszi a bejegyzést !!!


Tomy

minden nap lesz má mnt hétvégén is ?


May 22 2006 (266) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igen igyekszünk , remélem bírni fogjuk !


Tomy
E-mail

jó a videó !
tecik !

May 22 2006 (265) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Gyere vissza a többi napokon is ! Köszi a látogatást !


snauzi
E-mail

Őrület! Legyen ez a "Nagy zabálás II."c. film! Gratula!!!!!!!

May 22 2006 (264) Admin


Misi
E-mail Weblap

Köszönöm az élményt, a videó több mint valóság show.
Kiváncsian várom a következőt.


May 22 2006 (262) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Gyere vissza máskor is igyekszünk jó jeleneteket kiválasztani ! Köszi a látogatást !!!


Misi
E-mail Weblap

Kb mikor lehet megnézni a videót.
Már nagyon kiváncsi vagyok, remélem nem cak Én.
)

May 22 2006 (261) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Már lehet , működik !!!!


Tomy

Még mindig nem jó !!!!!!!


May 22 2006 (260) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Pici türelem !!!!!


snauzi
E-mail

Várj egy félórát,- most megy a feltöltés!

May 22 2006 (258) Admin


Tomy

lehet hogy én vagyok béna de nem tudom megnyitni a videot

May 22 2006 (257) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Picit várj nemsokára jó lesz !!!!


Tomy
E-mail

az jó az ojan 2-3 perc alat le töltöm biztos tök jó !

May 22 2006 (256) Admin


Tomy
E-mail

köszi !
akor majd minden nap letöltöm az az izét és követem a növekedésüket

May 22 2006 (254) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Kb. 1 óra múlva kinn lesz a mai VIDEO kb. 60 MB. 3 és fél perc etetés , nagyon érdekes !


Tomy
E-mail

a Tv-be ugy volt hogy fojamatos a képtovábitás igy nem ojan jó egyépként menyi idönként frisül ?
egyépként tök arik !

May 22 2006 (253) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
1 percenként vált képet , frissítsd a böngésződ , vagy csak a keretet ! Nemsokára lesz letölthető video anyag is , ezt naponta letöltheted !
Köszi a látogatást !


Csaba, Pécs

Áááá, már látom, öt!

May 22 2006 (252) Admin


Csaba, Pécs

Kérdésem: jelenleg hány fióka van? Annyira összebújnak, hogy nem látom...

May 22 2006 (251) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
5 fióka van ! 1 nagyon pici és 1 nagyon nagy ...


Végh Sándor
E-mail

Sajnos nem lesz ez így jó...
Az ötletük ragyogó, de ilyen technika feltételek mellett - azok hiányában - "el fog enyészni"...
Nagyon fogjuk sajnálni!

May 22 2006 (250) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Minden gólyakamera ami van Európában állóképeket ad. Mi a honlapon ( ami egy gyors szerveren van ) ma estétől letöltési lehetőséget adunk mozgóképből is... Az állókép letöltése viszont megy ,arra nem panaszkodik senki ! A technikai feltételeket pedig nem mi szabjuk meg , ilyen alapon soha semmit nem kéne csinálni ! Reméljük előbb utóbb valakisegít egy kis sávszélességgel , de mégegyszer mondom : állóképeket szeretnénk adni ! Köszönjük a bejegyzést !


MiCiMaCko
E-mail

Hmm, lehet nem egy sulinetes vonallal kellett volna nekivagni;] nem adok sok időt ennek az egesznek, sajnos az a sav mar igy is haldoklik

May 22 2006 (248) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Azt gondolom ezzel a sulinetes vonallal is ki tudjuk szolgálni állóképpel a percenkénti 30-40-embert , és most már "beállt" a forgalom nem panaszkodik senki sem , hogy nem jön le kép! Mozgókép , pedig napi " összefoglalóként letölthető lesz egy gyors szerverről ! Sajnos a sávszélességet nem mi adjuk magunknak :-(( Köszi a látogatást !


Bogi
E-mail

Nagyszerű ötlet! Ovis gyerekeim alig várják, hogy meglessük a kisgólyákat ovi után. Gratulálok a bátorságukhoz, hogy a gólyák miatt halasztják az építkezést! Ha egy kis esze van az "államnak", nem vonják meg a támogatást a késlekedésért.

May 22 2006 (247) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Mi is így gondoljuk , köszönjük a bejegyzést !


Csaba, Pécs

Nagyon tetszik, követni fogom a kisgólyák növekedését... Kár, hogy nem 5-10 másodpercenként frissül...

May 22 2006 (246) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Próbáltuk , de nagyon gyakraqn "beletrafál" a frissítés a letöltésekbe és nagyon gyakran lesz félig letöltött kép...Köszönjük a látogatást , lesz mozgókép napi-összefoglaló is ma estétől !


MÓNIKA
E-mail

végre változott a kép szuper

May 22 2006 (245) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Van egy rövid időszak amikor a kamerára esik a napfény , akkor nem a legjobbb , de ez rövid idő !


MÓNIKA
E-mail

Mikor lesz mozgókép?Sajnos hiába nézem percek óta nem látom,hogy bármi változás lenne.Nem jelentkeztek szponzorok a fejlesztéshez?Pedig ez is egy HUNGARIKUM szerintem vagy nem!!!???

May 22 2006 (244) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Mától lesz mozgókép , de nem élőben .... A legjobb jelenetekből napi összefoglalót tervezünk , és ez letölthető lesz ! Szponzorok sajna nem jelentkeztek ! Köszi a megkeresést !


D
E-mail

HI,
MILYEN GYAKRAN FRISSÜL A GÓLYA MOZI ?
ÜDV,

May 22 2006 (243) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
1 percenként , de lesz letölthető VIDEO is ( napi összefoglaló ) !


Végh Sándor
E-mail

Miért csak statikus webcam képet látok?
Egyébként szuper az ötlet, gratulálok!
Üdv: VéghS


May 22 2006 (242) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Nem elég gyors a sebességünk mozgó képátvitelre , ettől a statikustól is lefagyott a szerver a híradó után ...Lesz letölthető mozgókép is majd !


klotz johannes
E-mail

gute idee mit dem storchen nest viel zu hell mann fast nichts sehen aber sonst gut

mit freundlichen grüssen
johannes

May 22 2006 (241) Admin


Ultras Újpest

hihi.
nemtok mit írni.
Szia Pöttöm!
Hajrá Újpest!

May 22 2006 (238) Adminvelodrome
Weblap

Akkor felvagytok véve.Köszi!Így most néhány jégkorong rajongó is rátok fog találni(meg persze a gólyákra) Üdv! Minden jót!

May 21 2006 (237) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük !!! Kipróbáltam működik !! :-)) Várjuk a hoki rajongókat !


BP
E-mail Weblap

Nagyszerű ez a gólyashow!
Kicsit sok a fény, ami megvilágítja a fészküket!
Sok sikert!
Üdv: BP


May 21 2006 (236) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük ! Infra LED-ek vannak 36 db , bizonyos helyzetekben tényleg erős a fény , ( viszont a 9-LED es verzió pedig talán gyengye lett volna )ezért döntöttünk ez mellett. A gólyákat egyébként nem zavarja , nem érzékelik... Gyere vissza nappal is akkor sokkal jobb !!!


Anci

Őrület volt a híradó után itt
Folyamatos frissítés mellett követtem a bejelentkezők számát, háááát... Még most is (20:45) komoly a forgalom!!!!!
Gratula az ötletért és remélhetőleg nem okozunk zavart a gólya-családnak A holnapi viszontlátásra!

May 21 2006 (235) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a bejegyzést , lassan helyreáll a forgalom... Igen , 8 éve van honlapunk , a 8 év alatt nézték meg annyian mint a hiradó óta másfél óra alatt... Gyere vissza máskor is , a kamera éjjel is működik , infrával megy , nem zavarja a gólyákat !


Lgy

Hol van a gólyapapa?

May 21 2006 (234) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
A gólyapapa elég keveset tartózkodik a fészekben ,de van...Pl. mikor feltettük a kamerát akkor a "papa" mert előbb leszállni jó másfél óra után , utána jött a "mama"... Tegnap este is fél estét házon kívül töltötte...


LGy
E-mail

Nagyon jó ötlet ez a valóság show, remélem sikerül gyorsabb képeket is majd bemutatni. Sok sikert!
Remélem a tetőfelújítás is sikerülni fog ha összefognak!

May 21 2006 (233) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a jókívánságokat !!!


velodrome
Weblap

Köszi!Bocsi ha türelmetlennek tüntem.Pedig nem is vagyok az. További jó munkát,és a gólyáknak is minden jót!

May 21 2006 (232) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
OK ! Gyere vissza sűrűn , köszi a látogatást !


velodrome
Weblap

O.K. most már van kép,de nem mozgó. Mindenesetre aranyosak a gólyákFelvehetlek titeket a honlapom linkgyűjteményébe?
http://velodrome.gportal.hu

May 21 2006 (231) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Na látod ... Természetesen felvehetsz megtisztelsz vele minket ! Amúgy állókép van és 1 percenként frissül ! De dolgozunk rajta , hogy gyorsabb legyen nem gondoltunk ilyen forgalomra !!!


velodrome
Weblap

GÓLYÁKAT AKARUNK,NEM KIFOGÁST! ! !

May 21 2006 (230) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Kicsit legyél türelmes és működni fog....Igazad van , de a Való Világ is lefagyott annak idején pedig ott volt sávszélesség bőven ...


Gólyanéző

Cuki a kisgólya!

May 21 2006 (229) Admin


Gólya
E-mail

Mitől működne, mikor pár perc alatt több mint ezren próbáltátok letölteni. Mióta megvan a weboldal összesen volt nem volt ennyi látogatója.

May 21 2006 (228) Admin


macskajancsi

Hol vannak a pici gólyák? A kislányom itt sír a zinternyet elött!

May 21 2006 (227) Admin


Klorofilla
E-mail

mikortól lehet látni a gólyákat?

May 21 2006 (226) Admin


velodrome
Weblap

Próbáltuk a csajommal megnézni a gólyás webcam-ot.Nekünk nem nagyon akar működni...

May 21 2006 (225) Admin


Vendég

Nem látható a webcam képe

May 21 2006 (224) Admin


kné
E-mail

Nagyon jó ötletnek tartom a wbkamerát, én is érdeklődéssel fogom figyelni.

May 21 2006 (223) Admin


south-east Hungary represent

Dél-kelet Mo-ból nem működik a gólyacam!! Please do it!

May 21 2006 (222) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Neked és minden elégedetlenkedőnek !
Nagyon nagy volt a terhelés : 2500-an nézték meg a szervert 10 perc alatt , ezt nem bírta a szerverünk...Később gyere vissza és láthatod a gólyákat !
Normál esetben egy év alatt van ennyi látogatónk , a kis webcamera képe azonban csak a saját rendszerünkön kersztül ( sulinet ) tud működni , ami felefelé sajna elég lassú...

Szóval kis idő és helyreáll a rend reméljük...


Tóth Dániel alias:fedzso
E-mail

jajjj és Gézabá még annyit hogy frankó a honlap így tovább jók a képek is

April 27 2006 (163) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Dani , már más is kérte , de nincs meg nekem a kistabló , ha valaki behozná a suliba megköszönném. Ha legközelebb beírsz , figyelj jobban a helyesírásra , mert tudsz te ennél jobban helyesen írni !
údvözlet , köszi a bejegyzést :
Géza bá


Tóth Dániel alias:fedzso
E-mail

üdv. minden régi tanáromna Gézabá lehet arol szó hogy lehessen látni a mi tablonkata 2003-as évi. esetleg egy osztáj képet berakni? remélem lehet.További jó tanitást minden tanárnak sőt remélem az új tanárokat (Renit,Szilvit) ugy betanitják mint önök saját maguk mert nem fogom elfelejteni soha ezt a sulit szeretem itt lenni na mégetszer minden jót. ja és még valamit :remélem Igazgetó úr is jó pájázatokat fog nyerni a sulinak.üdvani

April 27 2006 (162) Admin


Erdődi Mónika
E-mail

Kedves Géza tanárúr!
Szeretném megkérni ha lehetséges tegye láthatóvá a 2003/2004-es tablókat.
Előre is köszönöm !
További jó tanítást!!!

February 20 2006 (17) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Igyekszem sietni vele , ígérem a hétvégére legkésőbb kinn lesz !
Cs. Géza


P@Tr{K
E-mail

Ezúton szeretném üvözlni minden tanáromat!

January 24 2006 (16) Admin


Tatai Ivett
E-mail

Puszilok mindent eggyes drága tanárnőt és tanárurat az iskolából!Imádtam a sulit vissza is mennék még pár évre!Üdvözlettel:művésznő

January 5 2006 (15) Admin


jácint
E-mail

csókolom géza bácsi remélem a zsombor jól focizik.amúgy az iskolában van még projekt hét?további jó tanitást az informatikán és a földrajzon.

November 7 2005 (14) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Kedves Jácint ! A Zsombi remekül focizik ,project hét pedig most volt az őszi szünet előtt : 60 fotó van róla kinn a honlapon nézd meg ! Köszi a bejegyzést és jó tanulást ! Géza bácsi


Ancsika
E-mail Weblap

Kedves szerkesztők! Nagyon szép, és igéyes a lap. Gratulálok!
Egy megjegyzés: a statisztikai oldalon a főlap címét adjátok meg, (függetlenül az ikon helyétől), különben a tartalom oldal nem jelenik meg.
További sikeres munkát kívánok: Faludi Anita

October 27 2005 (13) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Köszönjük a megjegyzést a hibákat azóta kijavítottuk !


Angel

Hello Géza bácsi.
Azt szeretném megkérdezni hol vannak a virtuális tabló képek?Júliusra igertétek.
Már május ota várom.

July 29 2005 (5) Admin
    Adminisztrátori megjegyzés
Jönnek folyamatosan kedves Angel !!! Az archívumban találod !!!


Karasz Alexandra
E-mail

Sok szeretettel üdvözlöm a régi iskolámat és a tanáraimat is!Remélem hamarosan találkozunk az osztálytalálkozón és felidézhetjük emlékeinket!Üdözlettel:Karasz Alexandra

June 2 2005 (3) Admin


Cseresznyés Géza
E-mail Weblap

Sok szeretettel köszöntünk mindenkit iskolánk vendégkönyvében ! A régi bejegyzéseket megtalálod a "RÉGI VENDÉGKÖNYV" linknél ! Minden bejegyzést megőrzünk , gyere vissza sűrűn , igyekszünk frissíteni a lapot !

Cseresznyés Géza
a honlap karbantartója

May 28 2005 (2) Admin